Get daily news for education , circular, job, etc....

adstera

Todays current affair

1.Wimbledon 2016 women's winner?
Answer: Serena Williams

2.Who won  the 2016 FIFA Ballon d'Or award ( player of the year )?
Answer: Lionel Messi 

3. Who won 2016 FIFA Women's World Player of the Year ?
Answer: Carli Lloyd (USA)

4. 20- twenty world cup 2016 winner?
Answer: West Indies

5.  who is the winner of laureus award -Sportsman of the Year ?
 Answer:Novak Djokovic

6.  who is the winner of laureus award -Sportswomen of the Year ?
Answer:  Serena Williams

7. Recently appointed indian cricket team coach?  
Answer: Anil Kumble  
  
8.Which  country recently left European Union by  referendum called "Brexit"?
Answer: United kingdom

9. Which country won 2016 copa america ? 
Answer: chile(Defeated Argentina )

10. venue for 2016 Euro cup?
Answer: France

Popular Posts

Back To Top