Get daily news for education , circular, job, etc....

adstera

Today's current affairs

1. India's first Semi high speed train?
Answer: Gatimaan running between Delhi and agra

2. Newly elected assam chief minister?
Answer: Sarbanada Sonowal(BJP) 

3. Newly elected kerala chief minister?
Answer: pinarayi vijayan 

4. Newly elected Tamilnadu chief minister?
Answer: Jayalalitha 

5. which state is linked with jat protest?
Answer: Hariyana 

sports current affairs 2016

Grand Slam winners

6. Australian open 2016 men's title Winner?
Answer: Novak Djokovic

7. Australian open 2016 women's title Winner?
Answer: Angelique Kerber  from Germany

8. French open 2016 women's title Winner?
Answer: Garbine Muguruza  from spain

9. French open 2016 men's title Winner?
Answer: Novak Djokovic

10. Wimbledon 2016 men's winner?
Answer: Andy murray

Tag : Gk

Popular Posts

Back To Top